Moltes gràcies Terrassa!

Moltíssimes gràcies a totes les persones que ahir van omplir el Teatre Principal de Terrassa per assistir al Concert Solidari per Etiòpia. Va ser una tarda repleta de música, amb les fantàstiques actuacions de la coral OHANA, la banda d’en Pere Moliné, la Júlia, l’Èrica i la Jana.

Si algú ens hagués dit fa uns quants mesos que tindríem l’oportunitat de presentar els projectes duts a terme a Gambo (Etiòpia), en un espai tan emblemàtic de la ciutat com el Teatre Principal i acompanyats de prop de 600 persones, no ens ho haguéssim cregut.

Donem les gràcies a l’Alcalde de Terrassa, l’Alcaldessa de Matadepera, el Regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional i la Síndica de Greuges.
Agraïm a totes les persones que han col·laborat de forma desinteresada en l’organització; especialment a l’Anna Bosch, l’Eva Tarrida, en Lluís Bogunyà i en Pere Paré. Sense ells i elles no hagués estat possible!

Tenim moltes ganes de seguir organitzant actes per apropar Etiòpia i el Senegal als ciutadans i ciutadanes de Terrassa. Si esteu interessats/des en col·laborar com a voluntaris locals podeu enviar un mail a: joan.marques@alegriasinfronteras.org

«Si vols arribar ràpid, ves sol. Si vols arribar lluny, ves acompanyat.» Proverbi africà

¿Quieres dejar un comentario?

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

4 × tres =