Toni Argent i Núria Ramon presenten el seu quart conte

El passat 14 d’abril de 2018 en Toni Argent, voluntari d’Alegria Sense Fronteres, va presentar el 4t conte solidari del projecte literari «Cap nen/a sense conte» juntament amb la il·lustradora Núria Ramon. La presentació va tenir lloc a la biblioteca de la localitat de Torregrossa (Lleida) amb la presència de les autoritats locals i un gran nombre d’assistents que no es van voler perdre l’acte.

«Cap nen/a sense conte» va néixer fa quatre anys quan en Toni li va proposar a la Núria de tirar endavant un projecte literari. Ja havia escrit llibres i tenia ganes de fer alguna cosa per al col·lectiu de nens i nenes. Va començar escrivint una història per al seu nebot i després de veure que li va agradar va plantejar-se escriure’n per a altres infants. La idea era acompanyar el text amb il·lustracions que els infants poguessin pintar i la Núria, il·lustradora i professora de plàstica de secundària, va acceptar la proposta.

Els contes publicats fins ara són:

  • La llegenda del drac Dragui. 
  • La girafa Popota i l’arbre savi. 
  • El gat Romeu i el bosc màgic.

Al principi dels contes, excepte El gat Romeu i el bosc màgic, hi trobareu una mica d’informació sobre Alegria Sense Fronteres i els projectes que duem a terme.

Us deixem el conte de La llegenda del drac Dragui per a que el disfruteu amb els més petits: La llegenda del Drac Dragui (PDF)

 

Moltes gràcies Toni i Núria!

 

¿Quieres dejar un comentario?

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

dos × cinco =